Gyöngyösfalui SE
Gyöngyösfalui SE
Menü
 
Utolsó meccs végeredménye:

2006. október 8.:


Gyöngyösfalu - Felsőcsatár :     1-2 (-)

ifi: 4-1 (-)

 
Óra
 
Szavazás 1.
Miként változott felnőtt csapatunk kerete?

Lényegesen gyengült. (15 / 65%)
Erősödtünk! (2 / 9%)
Nem változott a keret erőssége (6 / 26%)

Szavazatok száma: 23

Létrehozás időpontja:
2006-08-07 17:21:27

Szavazás lezárva:
2006-09-06 17:18:31


Lezárt szavazások
 
Regisztráció/Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lapnyilvántartás


Tóth Tamás (ifjúsági)     

Németh Csaba (ifjúsági)  

Starcsevics Ádám (ifjúsági)  

Szovák Jácint (ifjúsági)  

Tőke Norbert (ifjúsági)  

Tóth Árpád (ifjúsági)  

Czika Zoltán (felnőtt)  

Kiss József (felnőtt)   


//gyfaluse.gportal.hu 


 
Linkajánló

 

 

 
Látogatottság
Indulás: 2005-11-14
 
style
 
text
 
Hírek
Hírek : Rangadó otthon

Rangadó otthon

Starcsevics Ádám  2006.08.18. 15:52

A második fordulóban a szombathelyi együttes látogat el hozzánk.

Vasárnapi ellenfelünk a 2005-2006-os megyei I. osztály utolsó helyezettje, a Spari Trading-Team Öntöde gárdája lesz. A magyar futballvalóság egyik fejezete közé tartozik, hogy ennek a gárdának már tavaly is itt lett volna a helye, ám a visszalépéseknek köszönhetően még egy évig bírta a negyedosztályt.

A csapat elég fiatalnak mondható, 1998-ban alakult. A klub az első két évet,mint újjonan alakult egyesület a legalacsonyabb (körzeti)osztályban töltötte. Ezután két év következett a megyei II. osztályban. Az FC eddigi legnagyobb sikereként könyvelheti el a 2002-2003. évi megyei I. osztályú bajnoki szereplést, hiszen újoncként a felnőtt csapat a 2., a serdülő csapat a 3. helyen végzett, az ifjúsági csapat pedig megnyerte a bajnokságot. Utóbbi csapatuk (ifjúsági) kiemelendő csapatuk, hiszen 2000-2003-ig minden bajnoki küzdelmet dobogós helyen zárt. A Spari FC 2000 óta működtet ifjúsági , 2002 óta serdülő csapatot, valamint U8-U9-es korosztályt és tagja a Bozsik programnak is.

A mérkőzés pikantériája, hogy ifistáink közül többen is megfordultak már ellenfelünknél. (Tóth Tamás, Cserfalvi Szabolcs, Tőke Norbert)

A helyezésekről
Bár az első forduló után messzemenő következtetéseket nem lehet és nem is érdemes levonni, ám mivel elkezdődött a bajnokság, azért megemlítendőek a pillanatnyi helyezések is.
Ificsapatuk jelenleg az ötödik helyet foglalja el, egy győzelemmel, 3 ponttal.
A mi fiataljaink pillanatnyilag pont nélkül a tizenharmadik helyen tanyáznak.
Felnőtt gárdájuk hatodik, hárommal több lőtt gólunknak köszönhetően mi a dobogó harmadik helyét foglaljuk el.

A Spari Trading-Team Öntöde csapata a 2006-2007-es idényben még nem szerepelt idegenben, nekünk pedig ez lesz az első hazai mérkőzésünk, így ez a két - szokásos - rovat most kimarad.

A legutóbbi fordulóban...
A nyitófordulóban csapatunk Újperinten vendégeskedett, felemás sikerrel: ifi: 2-7 (gsz.: Lendvai Benjámin, Szovák Jácint), felnőtt: 6-3 (gsz.: Rozmán László, Szlávich Csaba, Márton Levente, Máté Róbert, Varga Dániel, Czika Zoltán). Ellenfelünk pedig - a szintén újonc - Vasi Titánok gárdáját fogadta otthon: ifi: 5-0, felnőtt: 3-2.

A hiányzókról
Eltiltottunk szerencsére egyik csapatunkból sincs.
Tóth Árpád múlt heti távolléte után visszatér ificsapatunkba. Tóth Tamás nyaralás, míg Cserfalvi Szabolcs munkaköri elfoglaltság miatt hiányzik majd a csapatból vasárnap. Debütálhat az idei szezonban Horváth Ádám "Bubó" is, aki Csempeszkopácsból igazolt vissza hozzánk, ám az első fordulót kihagyta.
Felnőtt csapatunkból, ha minden igaz mindenki Bezdi István vezetőedző rendelkezésére áll. 

Cél a 6 pont itthon tartása!

Hajrá Gyfalu!

 

Következő meccs:
2006. október 15.:

Szentpéterfa - Gyöngyösfalu

 

 
Naptár
2022. Július
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Program:


2006. október 15.: Szentpéterfa - Gyöngyösfalu

2006. október 22.: Gyöngyösfalu - GYSZSE

2006. október 29.: Bucsu - Gyöngyösfalu


//gyfaluse.gportal.hu  
Ificsapat
 
Nagycsapat
 
Info

Az oldal megtekintését 1024*768-as felbontás  mellett ajánljuk.
info: dirmi@chello.hu

Az oldalon található anyagok szerzõi
jogát fenntartjuk. Más helyen való
felhasználásuk csak elõzetes írásos
beleegyezéssel és a forrás
feltüntetésével lehetséges!

Copyright ©
created by Starcsevics Ádám

 

Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Egy csokoládé labrador tartásának következtében kialakult tapasztalataink, élményeink, ajánlásaink blog formájában.    *****    Kreatív, blogos, olvasós, személyesebb hangvételû, de érdekes oldal, amit nem szabad kihagyni. :) - NOVA-TIME - gportal    *****    welcome to the room of people - gportal - welcome to the room of people - gportal    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - Mirage Mirror - hungarianforum    *****    Fournemouth - where is legends live - gportal - Fournemouth - where is legends live - gportal    *****    new york state of mind - jcink - new york state of mind - jcink - new york state of mind - jcink    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady - Sok újdonság -----> Versek, írások    *****    Képregény, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Asztrológiai elemzések,rendkívül kedvezõ áron,diplomás asztrológustól. Minden kérdésedre választ kapsz tõlem. Kattints!    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    Xtina Hungary - Magyarország els&#245; számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)