Gyöngyösfalui SE
Gyöngyösfalui SE
Menü
 
Utolsó meccs végeredménye:

2006. október 8.:


Gyöngyösfalu - Felsőcsatár :     1-2 (-)

ifi: 4-1 (-)

 
Óra
 
Szavazás 1.
Miként változott felnőtt csapatunk kerete?

Lényegesen gyengült. (15 / 65%)
Erősödtünk! (2 / 9%)
Nem változott a keret erőssége (6 / 26%)

Szavazatok száma: 23

Létrehozás időpontja:
2006-08-07 17:21:27

Szavazás lezárva:
2006-09-06 17:18:31


Lezárt szavazások
 
Regisztráció/Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lapnyilvántartás


Tóth Tamás (ifjúsági)     

Németh Csaba (ifjúsági)  

Starcsevics Ádám (ifjúsági)  

Szovák Jácint (ifjúsági)  

Tőke Norbert (ifjúsági)  

Tóth Árpád (ifjúsági)  

Czika Zoltán (felnőtt)  

Kiss József (felnőtt)   


//gyfaluse.gportal.hu 


 
Linkajánló

 

 

 
Látogatottság
Indulás: 2005-11-14
 
style
 
text
 
Hírek
Hírek : Kettőből semmi(?)

Kettőből semmi(?)

Starcsevics Ádám  2006.08.20. 21:26

Elvileg mindkét csapatunk vereséget szenvedett. Ám ifistáink megóvták a meccset.

Gyöngyösfalu SE - Spari Trading-Team Öntöde FC: 1-3 (0-2)

Rozmann F. - Bodorkós B., Czika Z., Kiss J., Rózsa Z. - Sánta Z., Szlávich Cs., Rozmán L., Márton L. - Máté R., Vincze M.

Gólszerző: Vincze Miklós

ifi: óvás alatt! [0-2 (0-0)]

Csapatunk - Cserfalvi és Tóth T. nélkül - új hadrendben állt fel a mérkőzésen. (4 védővel, az új balbekk Nagy Ádám volt, a két belső védő pedig Starcsevics és Horváth Ádám, jobb oldali védő: Rudolf I.) Ez hamar bebizonyosodott, hogy jó döntés volt, mezőnyfölényben játszott ugyan a vendég gárda, ám helyzetek mindkét oldalon adódtak az első félidőben. A második játékrészben aztán egy védelmi kihagyás után egy jól eltalált lövéssel megszerezték a vezetést a szombathelyiek. Nem sokkal később a csereként pályára lépő Ajkay Ferenc iramodott meg a jobb oldalon, betört a tizenhatoson belülre, elvitte a kapus mellett is a labdát, ám a hazaiak utolsó védőjátékosa hátulról buktatta. Tienegyes és kiállítás! A hosszú idő után visszatérő Horváth Ádám "Bubó" végezte el a büntetőt, ám lövése a kapu fölé szállt. Csapatunk támadásban maradt, kapufát is lőttünk, ám a kinyílásnak meg lett a veszte, a vendégek átjátszották a bal oldalunkat, s az eredmény már is 2-0 volt a javukra. Ifistáinkról összességében elmondható, hogy mindent megtettek a jobb eredményért, ám a jobb erőkből álló csapat (heti 3-4 edzéssel) megérdemelten nyert. Más kérdés, hogy elkövettek egy hatalmas hibát (Pethő Norbert "Gyurma" pályára küldésével), amely akár 3 pontjukba is kerülhet... Csapatunk megtette a megfelelő lépéseket, a szövetségen a sor.

TÓTH Á. - Rudolf I., HORVÁTH Á., STARCSEVICS Á., NAGY Á. - Lendvai B., Németh Cs., Keszei B., Barabás G. - Tőke N. (Horváth G.), Tóth G. (AJKAY F.) 

 

Következő meccs:
2006. október 15.:

Szentpéterfa - Gyöngyösfalu

 

 
Naptár
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Program:


2006. október 15.: Szentpéterfa - Gyöngyösfalu

2006. október 22.: Gyöngyösfalu - GYSZSE

2006. október 29.: Bucsu - Gyöngyösfalu


//gyfaluse.gportal.hu  
Ificsapat
 
Nagycsapat
 
Info

Az oldal megtekintését 1024*768-as felbontás  mellett ajánljuk.
info: dirmi@chello.hu

Az oldalon található anyagok szerzõi
jogát fenntartjuk. Más helyen való
felhasználásuk csak elõzetes írásos
beleegyezéssel és a forrás
feltüntetésével lehetséges!

Copyright ©
created by Starcsevics Ádám

 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG