Gyöngyösfalui SE
Gyöngyösfalui SE
Menü
 
Utolsó meccs végeredménye:

2006. október 8.:


Gyöngyösfalu - Felsőcsatár :     1-2 (-)

ifi: 4-1 (-)

 
Óra
 
Szavazás 1.
Miként változott felnőtt csapatunk kerete?

Lényegesen gyengült. (15 / 65%)
Erősödtünk! (2 / 9%)
Nem változott a keret erőssége (6 / 26%)

Szavazatok száma: 23

Létrehozás időpontja:
2006-08-07 17:21:27

Szavazás lezárva:
2006-09-06 17:18:31


Lezárt szavazások
 
Regisztráció/Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lapnyilvántartás


Tóth Tamás (ifjúsági)     

Németh Csaba (ifjúsági)  

Starcsevics Ádám (ifjúsági)  

Szovák Jácint (ifjúsági)  

Tőke Norbert (ifjúsági)  

Tóth Árpád (ifjúsági)  

Czika Zoltán (felnőtt)  

Kiss József (felnőtt)   


//gyfaluse.gportal.hu 


 
Linkajánló

 

 

 
Látogatottság
Indulás: 2005-11-14
 
style
 
text
 
Hírek
Hírek : Rangadó otthon

Rangadó otthon

Starcsevics Ádám  2006.08.18. 15:52

A második fordulóban a szombathelyi együttes látogat el hozzánk.

Vasárnapi ellenfelünk a 2005-2006-os megyei I. osztály utolsó helyezettje, a Spari Trading-Team Öntöde gárdája lesz. A magyar futballvalóság egyik fejezete közé tartozik, hogy ennek a gárdának már tavaly is itt lett volna a helye, ám a visszalépéseknek köszönhetően még egy évig bírta a negyedosztályt.

A csapat elég fiatalnak mondható, 1998-ban alakult. A klub az első két évet,mint újjonan alakult egyesület a legalacsonyabb (körzeti)osztályban töltötte. Ezután két év következett a megyei II. osztályban. Az FC eddigi legnagyobb sikereként könyvelheti el a 2002-2003. évi megyei I. osztályú bajnoki szereplést, hiszen újoncként a felnőtt csapat a 2., a serdülő csapat a 3. helyen végzett, az ifjúsági csapat pedig megnyerte a bajnokságot. Utóbbi csapatuk (ifjúsági) kiemelendő csapatuk, hiszen 2000-2003-ig minden bajnoki küzdelmet dobogós helyen zárt. A Spari FC 2000 óta működtet ifjúsági , 2002 óta serdülő csapatot, valamint U8-U9-es korosztályt és tagja a Bozsik programnak is.

A mérkőzés pikantériája, hogy ifistáink közül többen is megfordultak már ellenfelünknél. (Tóth Tamás, Cserfalvi Szabolcs, Tőke Norbert)

A helyezésekről
Bár az első forduló után messzemenő következtetéseket nem lehet és nem is érdemes levonni, ám mivel elkezdődött a bajnokság, azért megemlítendőek a pillanatnyi helyezések is.
Ificsapatuk jelenleg az ötödik helyet foglalja el, egy győzelemmel, 3 ponttal.
A mi fiataljaink pillanatnyilag pont nélkül a tizenharmadik helyen tanyáznak.
Felnőtt gárdájuk hatodik, hárommal több lőtt gólunknak köszönhetően mi a dobogó harmadik helyét foglaljuk el.

A Spari Trading-Team Öntöde csapata a 2006-2007-es idényben még nem szerepelt idegenben, nekünk pedig ez lesz az első hazai mérkőzésünk, így ez a két - szokásos - rovat most kimarad.

A legutóbbi fordulóban...
A nyitófordulóban csapatunk Újperinten vendégeskedett, felemás sikerrel: ifi: 2-7 (gsz.: Lendvai Benjámin, Szovák Jácint), felnőtt: 6-3 (gsz.: Rozmán László, Szlávich Csaba, Márton Levente, Máté Róbert, Varga Dániel, Czika Zoltán). Ellenfelünk pedig - a szintén újonc - Vasi Titánok gárdáját fogadta otthon: ifi: 5-0, felnőtt: 3-2.

A hiányzókról
Eltiltottunk szerencsére egyik csapatunkból sincs.
Tóth Árpád múlt heti távolléte után visszatér ificsapatunkba. Tóth Tamás nyaralás, míg Cserfalvi Szabolcs munkaköri elfoglaltság miatt hiányzik majd a csapatból vasárnap. Debütálhat az idei szezonban Horváth Ádám "Bubó" is, aki Csempeszkopácsból igazolt vissza hozzánk, ám az első fordulót kihagyta.
Felnőtt csapatunkból, ha minden igaz mindenki Bezdi István vezetőedző rendelkezésére áll. 

Cél a 6 pont itthon tartása!

Hajrá Gyfalu!

 

Következő meccs:
2006. október 15.:

Szentpéterfa - Gyöngyösfalu

 

 
Naptár
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Program:


2006. október 15.: Szentpéterfa - Gyöngyösfalu

2006. október 22.: Gyöngyösfalu - GYSZSE

2006. október 29.: Bucsu - Gyöngyösfalu


//gyfaluse.gportal.hu  
Ificsapat
 
Nagycsapat
 
Info

Az oldal megtekintését 1024*768-as felbontás  mellett ajánljuk.
info: dirmi@chello.hu

Az oldalon található anyagok szerzõi
jogát fenntartjuk. Más helyen való
felhasználásuk csak elõzetes írásos
beleegyezéssel és a forrás
feltüntetésével lehetséges!

Copyright ©
created by Starcsevics Ádám

 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG